Папки за меню

Уважаеми клиенти,
доверете се на нашите идеи! Верни на абсолютния принцип, че красивото и добре изработено меню „ПРОДАВА“ нашият екип от опитни професионалисти ще създаде за Вас перфектното меню, с индивидуален дизайн съобразен с кухнята и духа на Вашето заведение!
Разполагаме с огромен архив от снимков материал на ястия и напитки, от който може да избирате, а също така предлагаме и професионално фото заснемане на място в заведенията, за тези от Вас, които желаят да се използват само снимки на авторски ястия.
Предлагаме също така и високоспециализирани преводи на руски, английски, немски и чешки език, без да се налага, да заплащате на преводачески агенции.
Няма по-добра реклама за едно заведение от красивото и добре изработено меню!
Ние Ви предлагаме много начини за изработка – с твърди или меки корици, с рингове, капси, спирали, в елегантни цветни или кожени папки, или с дървени гравирани корици.
Печатаме на високоспециализирани дигитални лазерни принтери Xerox DC 242 с много високо качество на печат. Предлагаме също така и голямо разнообразие от картони и ламинатни фолия.
И не на последно място е цената! Тъй като Рекламна агенция „Спейс Дизайн“ има собствен затворен цикъл на производство – от дизайна до издаване на готовите менюта, ние работим на едни от най-ниските цени на рекламния пазар в Бургаска област! Обикновено договаряме цените индивидуално с всеки отделен клиент според броя на менютата, които се поръчват.Менюта за заведения


 
 
 
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НАШИЯТ ОФИС
 
8001 Бургас, ул. "Батак" 46
тел. за връзка 0878 71 53 61 и 0878 20 23 16
GPS координати: 42.509788, 27.469406
 
УСЛУГИ ЗА РЕКЛАМНИ АГЕНЦИИ
 
Изработка и монтаж на всички видове рекламни табели и конструкции, брандиране на обекти и автомобили с PVC фолио на преференциални цени за колеги в кратки срокове!
-